lördag 30 juni 2012


 Hejsan!

Här sitter jag ensam och övergiven;) Gubben har åkt till Norge för att se sina stora idoler Kiss. Han åkte tidigt i morse och kommer hem någongång i natt eller tidigt i morgon bitti.
Nu är jag inte så ensam och övergiven, utan jag kan ibland tycka det är rätt skönt när man är solo;) Man får liksom mer sköta sig själv, göra vad man vill,  hmm hoppas ni förstår?!  Jag gör ju vad jag vill annars med men man anpassar sig på ett annat sett då.



Mer bilder från köket och sina pastellfärger. Nu frossar jag i pioner, är ju så kort tid dom blommar och ute regnar dom mest sönder så då plockar jag in och njuter i stället.

Kramar Susanne

torsdag 28 juni 2012


 Hej hopp!

Här har vi haft en riktigt härlig sommardag, äntligen!! Hoppas ni andra som bor på annat håll också har haft det:)

Jag har varit på utförsäljning och gjort många fynd. Så otroligt billigt, billigare en loppis;) Dom hade tom vissa saker dom delade ut gratis:)
Det var bla mycket grejer från märket cult och kuddar från EM m.m

Ikväll så spelar Loreen på torget i Borås. Vi hade tänkt åka dit hela familjen men vi struntade i det. Det skulle visst slå rekord med folk och trötta är vi så det blev inget:(  Jag kan tro att det är super annars, vädret och så;)
  
 

 Jag köpte ju något på blocket för ett tag sedan och det ska jag visa er idag. Det är ett vitrinskåp som jag kom över:) Dom hade köpt det 2 dagar innan,  på mio och jag fick det till ett mycket bra pris;) Det luktar nytt och är nytt men ändå till ett så bra pris, härligt med fynd;)


Nu ska jag sätta mig på altanen igen innan solen går ner. Gäller att njuta i stora drag;)

Kram Susanne

tisdag 26 juni 2012


Hej hej hallå!

Som jag berättat tidigare så har jag fått in lite rosa i köket nu. Eller mest rosa kanske man skulle säga, för det är olika pastellfärger med.
Jag tycker det är så fint med både turkos, ljusblå, rosa och ljusgrön. Så varför inte ha lite av varje;)

Jag tog fram delar av min gamla kaffeservis och satte i tallrikshyllan. Tyckte det blev rätt fint i början men nu vet jag inte, känns lite tant varning;) hihi
 Vad tycker ni? Tant varning eller inte?


Kram Susanne

söndag 24 juni 2012

Hundrapport


 Hejsan!

Hoppas ni har haft en trevlig midsommar! Jag var ledig på midsommarafton men har jobbat lördag och söndag.
I morgon ska jag ta båten till jobbet för säkerhets skull;) Nä skämt och sido men det ska visst komma väldigt mycket regn :(

Ikväll har jag jobbat som mördare, rätt trivsamt jobb, man får endast lite ont i ryggen. Ja gud i himmelen vad mycket lik här är nu, urk! Nu kanske ni börjar bli lite skakis och kanske tror jag ska komma och göra något dumt. Men inte då, jag är en snäll flicka jag:))) Fast det tycker nog inte liken förstås, och jag pratar då om mördarsniglarna. Dessa vidriga små skapelser. Nog om det;)

Eftersom jag nu har snöat in på att göra collage så får ni stå ut även denna gången. Tänkte visa er mina vovvar :)

Först ut är Rufsi

Som då är en storpudel och är 8 år och 6 månader. Hon är min 17 åring sons hund.


Sen kommer Molly

Hon är en blandras av massa raser  men mest lik en powder puff/ lhasa apso. Hon blir 2 år i augusti och är min dotters hund.


Sen kommer då min hund Sally


 Hon har samma mamma och pappa som Molly fast andra kullen. Hon blir 1 år i september.

 Det var mina godingar;) När jag jobbade som mördare ikväll så var dom med ute i trädgården. Här regnade ju såklart och mängder med knott var det ute. Hundarna brydde sig såklart inte om varken regnet eller knotten utan gottade sig med att springa och leka med varann. Gärna i jordiga rabatter och gärna busa och gräva lite. Hur tror ni dom såg ut sen? Mmm just det, leriga och som dränkta katter. Bara till att ta in dom och bada dom. Just då kände jag väl att det var kanske 1 hund för mycket;)))

Men nu är dom rena som tusan och så fina så tanken är borta sen länge;)
( alla bilder går att klicka på så blir dom större)
Nu sängen!

Kram Susanne

fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!


Önskar jag er alla ♥

Kram Susanne

torsdag 21 juni 2012


Hej!

Var tvungen att testa ett bildredigeringsprogram som jag fick tips om. Det är gratis och heter Picmonkey. Det var Sanne med bloggen så vitt jag vet som tipsade om den. Om ni inte har varit på hennes blogg så tycker jag absolut att ni ska gå in där. Hon har så många bra tips och pyssel :)
 
Så jag testade att göra ett collage och det var min söta;) lilla gris som fick bli föremålet denna gången. Det finns så mycket man kan ändra och fixa riktigt roligt.

Nu önskar jag er en riktigt skön kväll!

Kram Susanne 

onsdag 20 juni 2012

Dagens tips?


 Hej hej!

Så glad man blir när solen visar sig och man faktiskt tycker det är riktigt varmt och skönt! Hör ju inte till vanligheterna ;)

Idag har jag varit i Borås igen:))) Ja nu blev det direkt efter jobbet och jag fick låna bil och släp. Det var ett blocket fynd denna gången. Självklart så visar jag er sen;)

Jag lovad ju att visa er vad jag köpte igår som jag blev så nöjd med. Kan ni se det?

Här då?

 
 
 

Denna ljusstaken på bricka var det:) Jag tycker den var så fin och jag har sett många liknande. Jag ramlade över den på Rusta och priset var helt okej tycker jag, 299:-
 Så det får bli dagens tips om det finns fler som vill ha en sån;)

Kram Susanne




tisdag 19 juni 2012


 Hej hopp!

Jag tog mig en välförtjänt sovmorgon idag och sen gav jag och barnen oss iväg till Borås. In och ut i affärer, fika och sen ännu fler affärer. Några fina fynd gjorde vi men mest tittade vi bara. 

Väl hemma så var vi nog lika trötta alla tre och såå ont i fötterna hahaha. Det är jobbigt att ligga på topp;)

Idag får ni se mina loppisfynd jag gjorde i söndags. Det blev två fat på fot i pressglas och en rottingfåtölj.

 

Alla tre sakerna kostade 20 kr styck. Billigt och bra;)

En sak som jag köpte i Borås idag är jag väldigt nöjd med. Men vad det är får ni se nästa gång;) *retas*

Kram Susanne

måndag 18 juni 2012



Hejsan!

Det verkar vara fler som hade velat sätta händerna i spökhuset;) Ja, nog är det så sorgligt när dessa vackra hus förfaller. Det var några av er som undrade lite om det, med jag vet inte mycket om det tyvärr. Det ända som jag vet är att det var visst någon som hade tagit tag i det och börjat renovera, byta tak  m.m  Men sen av någon anledning bara gett sig iväg och låtit det stå. Kanske faktiskt är så att det är ett riktigt spökhus?? Det kanske har fått skäl för namnet;)

Igår fick äntligen tösen min tummen ur att städa sitt rum :) Dammade, dammsög och torkade golvet. Även så passade hon på att bädda rent. Så då tänkte jag att vad vore inte bättre en att passa på att ta några bilder;)



Dessvärre ser jag nu att bilderna var lite suddiga:(

Texten passade bra i hennes rum så den klistrade jag upp där.

Tack för era kommentarer, det är såå roligt att läsa dom!!

Kram Susanne

söndag 17 juni 2012

Spökhus


Hejsan!

Nu sitter man här efter en riktigt god middag bestående utav, hemmagjorda köttbullar, potatis och sås. Sallad och lingonsylt till det. Mums vad gott det är med riktig husmanskost!

Jag och tösen har varit ute och sprungit igen, samma runda som sist :) Tack för era hejarop ;)  Igår gick jag och gubben en långpromenad på 6,4 km. Denna runda är såå vacker för man går genom det mesta. Villaområden, spökhus, skog, järnväg, hästar och kor, sjöar m.m

Så här kommer lite bilder från den turen;)


 Eller det var framförallt spökhuset jag ville visa er;) Jag blir helt såld när jag ser det nämligen. Kolla själva vilket hus, ni kan ju tänka er att sätta händerna i det;)


 Nu gick jag inte så nära för det var såå högt gräs där och jag är rädd för ormar och hatar fästingar. Till höger är det som ett torn och det är en farstukvist som är så söt med utsnirade bräder.


Efter den långa promenaden så trodde jag att hundarna skulle vara hur trötta som helst men tji fick jag. Dom blev snarare piggare och busigare, märkliga djur :))))

Idag har jag varit på loppis och köpt några få grejer. Kanske visar er dom en annan dag.

Kramar Susanne

torsdag 14 juni 2012

Hej hopp!

Jahapp kan undra om det blir någon sommar i år?! Känns ganska hopplöst:( Igår hade vi en fin sommardag och man trodde att nu kommer det vända. Men tjii fick jag, idag är det regn, blåst och bara 14 grader varmt igen:(

Efter jobbet idag så tog jag och sprang en runda, jag är ingen spring tjej kan jag lova men man kan ju alltid försöka ändra på sig;) Så igår blev det en låång promenad med lite spring och idag bara spring.
Idag hann bara min äldste son komma till jobbet innan han fick åka hem igen. Han mår illa och har hög feber, peppar peppar så har han bara spytt en gång så jag hoppas inte det är magsjuka. Blää.



Tack för ni tittar in ♥

Kram Susanne

onsdag 13 juni 2012

Vinster

Hejsan!

När jag kom hem från jobbet idag så låg det ett paket och väntade på mig:) Jag hade ju turen att vinna i utlottningen hos systrarna karlsson. Jag vann denna fina tvålen och kaffefatet.

Nu får den pryda min lilla toalett och den luktar såå gott:) Tack systrarna Karlsson för vinsten:)

Sen hade jag turen att vinna hos Hemma hos Pemmel med. Denna gången var det ett armband som Sara har gjort som jag vann.

Super fint! Tack Sara för det;)

Ja jag har haft lite tur det sista, och det är fantastiskt roligt att gå och vänta på paket.

Nu blir det sängen, ögonen går i kors;)

Kram Susanne

måndag 11 juni 2012


 Hej hopp!

Idag har det varit en riktigt slödag, och det var behövligt! Nu hoppas jag snart solen kommer fram så man får lite sommarfeeling och kan lapa sol i massor.
Här kryllar av mördarsniglar som älskar detta väder och jag tycker dessa djur är vidriga.....blää! Förr var jag duktig och gick ut varje kväll och klippte ihjäl dom. Numera struntar jag i det, då vi har en åker som gränsar till tomten och där är tydligen väldigt mycket gott för där är massor.





Nog om äckliga, slemmiga sniglar;) 
Nu ska jag ta mig i kragen och göra pannkakor. Magen skriker och abstinensen efter dessa goda är stor.

Kram Susanne

söndag 10 juni 2012

Hej hej!

Då var det söndag igen och jag tycker det är riktigt skönt. Jag har ju jobbat helgen så jag har min lediga dag i morgon, då när alla andra börjar på igen;)

Det är inte ofta jag har så mycket snittblommor inne samtidigt som jag har nu. Eller mina och mina, sonens snarare;) Tänkte att jag kunde visa er några av dom.


Jag kan lätt erkänna att efter att planerat och ordnat denna student samt varit på rockkonsert och jobbat hela helgen så är jag mycket trött nu!
Fast det är en skön trötthet, en nöjd trötthet, en glad trötthet. Då gör det ju inte så mycket;)




Jag måste tacka er ♥ för era avtryck här hos mig fast jag är totalt urusel själv på att kommentera just nu.

Kram Susanne