onsdag 28 november 2012


 God kväll!

Sitter här framför datorn precis hemkommen från jobbet. Jag hade ordnat till så jag skulle fått varit ledig hela denna veckan. Men man ska aldrig ta ut glädjen i förskott....*morr*. Nä dom ringde vid två tiden och beordrade in mig till kvällen, inte mycket att säga då :(

Så nu blir det till att njuta ännu mer att jag är ledig 4 dagar till. Jag har en hel del saker som jag behöver få gjort innan måndagen så jag kan behöva dom dagarna:)

För ett tag sedan så sydde jag två små grisar. Den stora grisen sydde jag förra året, men då jag älskar grisar så ville jag såklart att den stora skulle få två små kompisar;)



Sen har jag fått upp min "nya" julgardin som jag fyndade på loppis för 30 kr, riktigt söt är den!


Nu mina vänner ropar sängen!

God natt ♥  Susanne

måndag 26 november 2012

Före och efter


 Hej!

I somras när jag var på besök hos en kompis så hade hon röjt och slängt en massa grejer på ett släp. Jag gick självklart dit och tittade, skrotnisse som man är;)
Där hittade jag en låda som jag sa att jag gärna ville ha. Då sa hon, du kanske vill ha hela byrån......Jag tittade på den och fick nästan andnöd hihi, var ju som en liten köpmansdisk!

Om jag vill ha den!!!!

Före:

Efter mycket spacklande och målande, nya handtag och list nertill så blev den väldigt bra:)


Efter:



Jag är såå nöjd :))))) Ibland är det väldigt bra när vännerna inte orkar ta sig an vissa saker som en annan vill jobba med:)

Kram Susanne

söndag 25 november 2012

En stor dag..


 ....var det för dottern igår. Hon går och dansar en gång i veckan och igår var det dags för årets dansuppvisning. Hon fullständigt älskar att stå på scen! Ni vet locka håret, glitterspray, speciella kläder och framförallt dansa och få höra publikens jubel;)
Ja det är många år som hon har dansat och uppträtt nu, tror hon var 5 år när hon började, nu är hon 14 :)

 

 Idag har jag börjat pynta mer för julen. Mina alldeles nya tomtar fick komma fram. Jag köpte dom förra året på rean, 70% och det är nästan = noll kr.

Nu ska jag dra iväg till träningen, det ska bli så kul för jag har inte varit där på en vecka då jag varit sjuk.
Nu ropar sonen att det snöar :) Mysigt, dock så lägger det sig inte......men en vacker dag så gör det väl det med;)

Kram Susanne

torsdag 22 november 2012

Kransar


 Hej!

Idag vaknade jag av att min mobil ringde, okänt nummer. Jag svarade och det var farbror doktorn. Han undrade hur jag mådde :) Sånt gillas!! Att även om det görs pga vissa föreskrifter så känner man sig lite extra omhändertagen när dom ringer efter några dagar och undrar hur man mår:)Idag har dock magen varit sämre en vad den var igår:( Men det går förhoppningsvis åt rätt håll i allafall.

Igår pysslade jag ju lite och gjorde även lite kransar, några blev bättre andra sämre;) Men kul är det!





I morgon ska jag först till ortopeden med sonen och därefter på vårdplanering om pappa. Skönt att allt ligger i samma hus så man slipper springa som en skållad råtta eller leta parkeringar som en tok:)

Kram Susanne

onsdag 21 november 2012


 Äntligen börjar jag bli mitt rätta jag igen :)

Jag har ju haft så ont i magen sen i lördags, så det blev till farbror doktorn för undersökning. Det var både otrevliga och ännu otrevligare undersökningar och diagnosen blev inflammerad tarm...Hrmf..

Vad gör man såna dagar när man mår kass, nä just det ingenting! Men idag verkar du ju ha vänt och vad passar inte bättre en att sitta och pyssla då:) Något att göra och ändå inget ansträngande;)

Så jag tog fram mina kort och började julpynta dom, nu kan jag säga att det dröjer inte länge tills julpyntet kommer in i stugan, bara jag blir helt okej så kör jag;)




I morgon måste jag ta mig till min pappa då jag inte varit där på nästan en vecka nu :(  Han har precis opererats IGEN!  Stackars lilla pappa :( Ska bli gott att få krama om honom.

Ha det bäst!

Kram Susanne

söndag 18 november 2012


 Hej!

För några dagar sedan så var jag på loppis och hittade helt nya tyger. Prislappar och strl mm satt kvar. Det var så mycket fina tyger som nästan gavs bort.
Vissa var stuvbitar och en del var färdigsydda gardiner.

  

Jag köpte en hissgardin för 30 kr, som jag tänkte ha i hallen. Jag brukar annars bara byta till julgardiner i köket, men när man nästan får gardinerna gratis så kan det ju vara kul att byta på fler ställen.
Stuvbitarna tänkte jag sy kuddar och annat pyssel av.  En kudde har jag redan fått gjort.

 
 Sen har jag införskaffat mig i ett par stolsdynor till köket med. Dessa köpte jag på rusta, bra pris.

 Annars händer det inte mycket på min front. Jobbar, åker till pappa på sjukhuset, håller ställningarna hemma m.m
Jag fick besök av min goa kompis Barbro som gav mig en sån fin cyklamen, bara för att hon tyckte jag var värd den....hon är bra go hon ♥

 Igår när jag jobbade så hade jag ont i magen från och till, det kom stötvis och högg till. Sen under kvällen gjorde det mer ont och mer ihållande. Det var en verk som jag aldrig har haft innan. Jag kan säga att jag fick sova 2 timmar den natten. Herregud så ont jag hade :(  Så det blev bara till att sjukskriva sig och hela dagen i dag har jag haft molande värk och hugg lite då och då.
Jag visste inte hur jag skulle göra om jag skulle ta mig till jouren eller vänta till vårdcentralen öppnar i morgon. Eftersom värken hade lättat så bestämde jag mig för att vänta tills i morgon. Nu hoppas jag verkligen att natten inte blir likadan.

Nu ska jag dra mig mot sängen för ögonen går lite lätt i kors....

Kram Susanne


onsdag 14 november 2012


 Hejsan!

Nu är jag precis hemkommen från träningen och nyduschad. Skönt! Det känns bra att träna när man känner sig bekymrad och olustig. Man får lite adrenalin och positivare tankar och allmänt nöjd med sig själv!

Jag kommer fortsätta att göra inlägg när jag orkar och hinner, så även med besökandet hos er. Då pappa mår sådär och jag är hos honom ofta så varken hinner jag eller har någon inspiration.

 



Kram Susanne

måndag 12 november 2012

Tips!


 Hejsan!

Nu ska jag åka och shoppa lite grejer till ett projekt som jag håller på med, visar såklart när jag blir färdig;) Dessutom ska jag hälsa på min pappa på sjukhuset.

Jag har fått äran att samarbeta med vinyla hem och det betyder att ni som läser min blogg får 10% rabatt på hela sortimentet om ni anger rabattkoden 10PRO2EO.
Gå in på deras sida här och inspireras. Kanske kan vara en bra julklapp eller bara unna sig själv något fint till hemmet;)


 Kram Susanne

söndag 11 november 2012

Fars dag

 Hej!

Vi firar inte fars dag något särskilt. Det känns mest som det är köpmännens dag. Men ibland så känns det kul att köpa något eller fira det.
I år köpte barnen en mugg till pappa och tösen bakade en kladdkaka som vi fikade med. Alltid gott!


För ett tag sedan plockade jag lite lärkträds kvistar med kottar och gjorde en krans. 



Blev rätt fin, nu till advent ska jag sätta i ett fint band och kanske lite grönt i. Åh vad jag längtar efter att plocka fram julen, men snart så är det dags;)

Kram Susanne

tisdag 6 november 2012


 Hej!

Tack snälla för era varma kommentarer! Trots att jag inte hälsar på hos er just nu :(  Det har varit en fruktansvärd jobbig tid, speciellt sista veckan men idag känns det lite positivare så då kände jag för att göra ett inlägg.

Jag visade ju er att jag hade fått tag på redalådor för ett tag sedan. Nu har hyllan blivit färdig med, vit och fin.

Före såg den ut såhär:

Det var även två skjutdörrar på men dom plockade jag bort innan fotot togs.

Nu är hyllan uppsatt och jag är hur nöjd som helst :)





Dessa plåtburkarna loppade jag för ett tag sedan, de var inte ens använda då. Så fina nu till jul.

Som ni vet så har jag ju berättat att min pappa är riktigt sjuk:( Han har nu legat på sjukhus i 3 veckor och opererats 3 ggr. Jag har varit så orolig för honom då han har haft det rent ut sagt för jävligt!! Han har haft svåra smärtor och det är ingen höjdare att se sin älskade pappa så:(
I går blev den tredje operationen av och det var en benamputation, det var en jävlig dag att gå med ovissheten om hur det skulle gå, men det gick bra som väl var.

Nu väntar en återhämtning för honom och jag hoppas så att han ska få massa kraft tillbaka så han orkar med allt! Han har mycket bra personal runt sig så bättre kunde det inte vara. Men dessa tre operationerna har förstås tagit mycket på honom:(

Min älskade pappa, kämpa på, jag älskar dig så ♥♥♥

Bild lånad av Linda Falk

 Kram Susanne